Past Events

Ministry of Awesome hosts countless training and networking events to support your pathway to entrepreneurial success.

This is where Christchurch's entrepreneurial, startup, and innovation ecosystem gather.

Whether you're an early stage entrepreneur, a startup founder, or a veteran entrepreneur - you'll find inspiration, education, and connection.

IMG 6628

EVENT RECAP:Coffee and Jam #215

When: 11 Jul 2017 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 1 hour

18738777 1311257592328186 5454549577750345447 o

EVENT RECAP: Coffee and Jam #214

When: 4 Jul 2017 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 1 hour

DesignJam Banner2

Red Zone Design Jam

When: 30 Jun 2017 5:30 PM - 6:30 PM

Where: Awesome Lounge, EPIC Innovation Campus

How Long: 2 days

18839722 1311256648994947 358822977866688770 o

Coffee and Jam #213

When: 27 Jun 2017 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 1 hour

18519715 1298987416888537 4093265376113378011 n

EVENT RECAP: Coffee and Jam #212

When: 20 Jun 2017 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 1 hour

18447216 1298987593555186 8075129740920480769 n

EVENT RECAP: Coffee and Jam #211 SEWF Special

When: 13 Jun 2017 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 1 hour

18527739 1297336390386973 1643130260253362846 n

EVENT RECAP: Coffee and Jam #210

When: 6 Jun 2017 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 1 hour

CJ209 13

EVENT RECAP: Coffee and Jam #209

When: 30 May 2017 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 1 hour

18278186 1285751561545456 1411801879552697596 o

EVENT RECAP: Coffee and Jam #208

When: 23 May 2017 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 1 hour

Startup Weekend 2017 Poster print ready

Startup Weekend

When: 19 May 2017 6:30 PM - 9:00 PM

Where: Epic Innovation Campus

How Long: 2 days

Bill

From Start-up to Scale-up

When: 19 May 2017 9:00 AM - 12:00 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 3 hours

17855411 1261480983972514 8196563095697749910 o

EVENT RECAP: Coffee and Jam #207

When: 16 May 2017 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 1 hour

Screen Shot 2017 03 06 at 11.03.39 am

National Coworking Day

When: 11 May 2017 9:00 AM - 5:00 PM

Where: Awesome HQ. 192 Saint Asaph Street, Christchurch,8

How Long: 8 hours

17800424 1255502437903702 8434976840779325675 n

EVENT RECAP: Coffee and Jam #206

When: 9 May 2017 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 1 hour

Tech Week 17 Blue RGB

Tech Week

When: 6 May 2017 9:00 AM - 9:00 PM

How Long: 9 days

CA 16

Activator Caffeine Adventure #21

When: 4 May 2017 9:30 AM - 3:00 PM

Where: Awesome HQ, 192 Saint Asaph Street

How Long: 6 hours

17814430 1253120341475245 3126526979949873280 o

EVENT RECAP: Coffee and Jam #205

When: 2 May 2017 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 1 hour

coffee and Jam 2

No Coffee and Jam Easter and ANZAC

When: 18 Apr 2017 12:30 PM - 1:30 PM

How Long: 7 days

CJ204 15

EVENT RECAP: Coffee and Jam #204

When: 11 Apr 2017 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus. Cnr Manchester and Tuam

How Long: 1 hour

Muhammad Yunus

Muhammad Yunus - Nobel Peace Prize Winner

When: 9 Apr 2017 4:30 PM - 6:00 PM

Where: The Charles Luney Auditorium 12 Winchester Street

How Long: 2 hours

1 2 3 4 5 6 7 8 9

← Back to Events