Events + Training

Ministry of Awesome hosts countless training and networking events to support your pathway to entrepreneurial success. This is where Christchurch's entrepreneurial, startup, and innovation ecosystem gather.

Whether you're an early-stage entrepreneur, a startup founder, or a veteran entrepreneur - you'll find inspiration, education, and connection.

Important Note: Due to the COVID situation, Coffee & Jam events will be online until further notice.

Startup Breakfast Club

Copy of MoA Breakfast 29

Startup Breakfast Club: Marketing for Startups

When: 26 Nov 2020 7:30 AM - 8:45 AM

Where: Te Ōhaka - Centre for Growth and Innovation

How Long: 1 hour 15 minutes

Startup Breakfast Club: Māori Startup Founders

When: 29 Oct 2020 7:30 AM - 8:45 AM

Where: Te Ōhaka - Centre for Growth and Innovation

How Long: 1 hour 45 minutes

IMG 9782 2

Startup Breakfast Club: Seed Funding, Grants and R&D Funding

When: 24 Sep 2020 7:30 AM - 8:45 AM

Where: Te Ōhaka - Centre for Growth and Innovation K Bloc

How Long: 1 hour 15 minutes

SUBC Aug 2020

Startup Breakfast Club: Getting started with your Startup

When: 27 Aug 2020 8:00 AM - 9:00 AM

Where: Zoom

How Long: 1 hour

IMG 5506 1

Startup Breakfast Club: Supernode, KiwiNet and HealthTech Challenge

When: 30 Jul 2020 7:30 AM - 8:45 AM

Where: Kahukura Building Moorhouse Avenue (between Madras

How Long: 1 hour 15 minutes

SUBC From idea to activation

Startup Breakfast Club Virtual: From Idea to Activation

When: 25 Jun 2020 8:00 AM - 9:00 AM

Where: Zoom

How Long: 1 hour

Emerging Stronger Aotearoas Innovation Edge v3 3

Emerging Stronger: Aotearoa's Innovation Edge

When: 27 May 2020 8:00 AM - 9:30 AM

Where: Zoom

How Long: 1.5 hours

SUBC April

Startup Breakfast Club: Leadership in hard times

When: 7 May 2020 8:00 AM - 9:00 AM

Where: Zoom

How Long: 1 hour

SAM 7239

Startup Breakfast Club Virtual: Getting your startup through COVID-19

When: 2 Apr 2020 7:30 AM - 9:00 AM

Where: Zoom

How Long: 1.5 hours

SAM 7250 1

Startup Breakfast Club: End Of Year Hui

When: 12 Dec 2019 7:00 AM - 9:00 AM

Where: Te Ōhaka - K Block, Ara Institute of Canterbury

How Long: 2 hours

qFA62r2JJCOXqCktVzK3tmZrBgmDzTeUUrIZ1mIBwUBJUPExE5AaWiP7YsSvLl3KfFB0hIz4mTNupbpQQmuCzsjrvrkJQy1sn4l9DavQa6EGcWJQKi8mXTax6893tmOW

Startup Breakfast Club: Startups and Supernodes

When: 28 Nov 2019 7:00 AM - 8:45 AM

Where: Te Ōhaka - K Block, Ara Institute of Canterbury

How Long: 2 hours

IMG 5506

Startup Breakfast Club: Building a Successful Team

When: 31 Oct 2019 7:15 AM - 8:45 AM

Where: Te Ōhaka, Kahukura Building (Ara)

How Long: 1 hour 45 minutes

IMG 5436

Startup Breakfast Club: The Startup Journey

When: 27 Sep 2019 7:00 AM - 8:45 AM

Where: Kahukura Building (Ara)

How Long: 1 hour 45 minutes

chuttersnap 9cCeS9Sg6nU unsplash

Startup Breakfast Club: Exporting

When: 29 Aug 2019 7:00 AM - 8:45 AM

Where: Kahukura Building (Ara)

How Long: 1 hour 45 minutes

rsz 1copy of img 4141

Startup Breakfast Club: Networking

When: 25 Jul 2019 7:00 AM - 8:45 AM

Where: Kahukura Building (Ara)

How Long: 1 hour 45 minutes

Digital Marketing

Startup Breakfast Club: Digital Marketing

When: 20 Jun 2019 7:00 AM - 8:45 AM

Where: Kahukura Building (Ara)

How Long: 1 hour 45 minutes

fullsizeoutput 24

Startup Breakfast Club: Startup Accelerators

When: 23 May 2019 7:00 AM - 8:45 AM

Where: Kahukura Building, Ara Institute of Canterbury

How Long: 1 hour 45 minutes

Copy of IMG 4184

Startup Breakfast Club: Startup Validation

When: 3 May 2019 7:00 AM - 8:45 AM

Where: Kahukura Building Ara Institute of Canterbury Cor

How Long: 1h 45min

IMG 5483 1

Startup Breakfast Club: Legals 101 for Startups

When: 28 Mar 2019 7:00 AM - 8:45 AM

Where: Kahukura Building, Ara Institute of Canterbury

How Long: 1h 45min

fullsizeoutput 23

Startup Breakfast Club: Fundamentals of Funding

When: 28 Feb 2019 7:00 AM - 8:45 AM

Where: Kahukura Building, Ara Institute of Canterbury

How Long: 1h 45min

1 2

← Back to Events