Past Events

Ministry of Awesome hosts countless training and networking events to support your pathway to entrepreneurial success. This is where Christchurch's entrepreneurial, startup, and innovation ecosystem gather.

Whether you're an early stage entrepreneur, a startup founder, or a veteran entrepreneur - you'll find inspiration, education, and connection.

P1170037

EVENT RECAP : Coffee & Jam #249

When: 1 May 2018 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus. 76/106 Manchester Street.

How Long: 1 hour

IMG 1282

Coffee & Jam #248

When: 24 Apr 2018 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus. 76/106 Manchester Street.

How Long: 1 hour

Launch Club 2017 2 2

Food Lab

When: 18 Apr 2018 12:00 PM - 2:00 PM

Where: Awesome HQ, 192 St Asaph Street

How Long: 2 hours

P1170036

Coffee & Jam #247

When: 17 Apr 2018 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus. 76/106 Manchester Street.

How Long: 1 hour

ACA Photo4

Activator Caffeine Adventure # 30

When: 12 Apr 2018 9:30 AM - 6:20 AM

Where: Awesome HQ, 192 St Asaph Street

How Long: 3 hours

P1170035

Coffee & Jam #246

When: 10 Apr 2018 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus. 76/106 Manchester Street.

How Long: 1 hour

25440164 1497175990403011 7149124599568171839 o2

Startup Breakfast Club: The Importance of Telling Your Story

When: 4 Apr 2018 7:15 AM - 8:45 AM

Where: Awesome HQ, 192 St.Asaph Street

How Long: 2 hours

OI000044

Coffee and Jam #245

When: 27 Mar 2018 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus. 76/106 Manchester Street,

How Long: 1 hour

C+J 231 featured image

EVENT RECAP: Coffee and Jam #244

When: 20 Mar 2018 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 1 hour

screen shot 2018 02 28 at 9.49.29 am

Future City Activator- RECAP

When: 16 Mar 2018 5:00 PM - 8:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus

How Long: 2 days

18739291 1311257162328229 5918445143973094935 o

EVENT RECAP: Coffee and Jam #243

When: 13 Mar 2018 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Campus. 76/106 Manchester Street.

How Long: 1 hour

ACA 27

Activator Caffeine Adventure #29

When: 12 Mar 2018 12:00 PM - 12:20 PM

Where: Awesome HQ, 192 St Asaph Street

How Long: 20 mins

space challenge ideation ws

NZ Space Challenge Canterbury Ideation Workshop

When: 8 Mar 2018 5:30 PM - 8:30 PM

Where: GreenHouse, 146A Lichfield Street

How Long: 3 hours

unnamed4

EVENT RECAP: Coffee and Jam #242

When: 6 Mar 2018 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation, 76/106 Manchester Street

How Long: 1 hour

c j208 lab5 20 1024

EVENT RECAP: Coffee and Jam #241

When: 27 Feb 2018 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Building, 76/106 Manchester St.

How Long: 1 hour

8222952wwRVmA2f

EVENT RECAP: Coffee and Jam #240

When: 20 Feb 2018 12:30 PM - 1:30 PM

Where: The Greenhouse, 146A Lichfield Street

How Long: 1 hour

ACA Photo

Activator Caffeine Adventure # 28

When: 15 Feb 2018 12:30 PM - 12:50 PM

Where: Ministry of Awesome

How Long: 20 mins

unnamed3

EVENT RECAP: Coffee and Jam #239

When: 13 Feb 2018 12:30 PM - 1:30 PM

Where: The Greenhouse, 146A Lichfield Street

How Long: 1 hour

IMG 4015

EVENT RECAP: Startup Breakfast Club: The Process of Validation.

When: 31 Jan 2018 7:15 AM - 8:45 AM

Where: Awesome HQ, 192 St Asaph Street

How Long: 2 hours

IMG 1282

EVENT RECAP: Coffee and Jam #238

When: 30 Jan 2018 12:30 PM - 1:30 PM

Where: Greenhouse, 146 Lichfield Street CHCH

How Long: 1 hour

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

← Back to Events