Past Events

Ministry of Awesome hosts countless training and networking events to support your pathway to entrepreneurial success. This is where Christchurch's entrepreneurial, startup, and innovation ecosystem gather.

Whether you're an early-stage entrepreneur, a startup founder, or a veteran entrepreneur - you'll find inspiration, education, and connection.

Fireside chats 23rd Apr 2020 1

Fireside Chats by Te Ōhaka: Legal issues for startups and SMEs during a crisis

When: 23 Apr 2020 4:00 PM - 5:00 PM

Where: Zoom

How Long: 1 hour

CJ 21 Apr 2020 1

Coffee & Jam: Opportunities for startups in the post-pandemic future

When: 21 Apr 2020 12:30 PM - 1:30 PM

Where: Zoom

How Long: 1 hour

CJ 14th Apr 2020

Coffee & Jam: How to spot opportunity and pivot

When: 14 Apr 2020 12:30 PM - 1:30 PM

How Long: 1 hour

CJ 7th Apr 2020

Coffee & Jam: Raising startup capital in hard times

When: 7 Apr 2020 12:30 PM - 1:30 PM

Where: Zoom

How Long: 1 hour

SAM 7239

Startup Breakfast Club Virtual: Getting your startup through COVID-19

When: 2 Apr 2020 7:30 AM - 9:00 AM

Where: Zoom

How Long: 1.5 hours

unnamed

Coffee and Jam featuring Mike Hart from Sierra Energy

When: 10 Mar 2020 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Centre

How Long: 1 hour

SAM 7220

Startup Breakfast Club - How do accelerators work?

When: 27 Feb 2020 7:00 AM - 9:00 AM

Where: Te Ōhaka - Centre for Innovation and Growth

How Long: 2 hour

SAM 7041 1

Fireside Chats featuring Jon Sandbrook from WNT Ventures

When: 13 Feb 2020 5:00 PM - 6:00 PM

Where: Te Ōhaka - Centre for Innovation and Growth

How Long: 1 hour

SAM 7023

Coffee and Jam featuring Lighting Lab Tourism

When: 11 Feb 2020 12:30 PM - 1:30 PM

Where: Epic Innovation Centre

How Long: 1 hour

SAM 7250 1

Startup Breakfast Club: End Of Year Hui

When: 12 Dec 2019 7:00 AM - 9:00 AM

Where: Te Ōhaka - K Block, Ara Institute of Canterbury

How Long: 2 hours

Copy of Add a heading

Fireside Chat: War stories from businesses & legal lessons learned

When: 5 Dec 2019 5:00 PM - 6:00 PM

Where: Te Ōhaka - the Centre for Growth and Innovation

How Long: 1 hour

coffe and jam 40

The last Coffee and Jam in 2019! Featuring the Chair of MOA and Kōkiri

When: 3 Dec 2019 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Centre

How Long: 1 hour

qFA62r2JJCOXqCktVzK3tmZrBgmDzTeUUrIZ1mIBwUBJUPExE5AaWiP7YsSvLl3KfFB0hIz4mTNupbpQQmuCzsjrvrkJQy1sn4l9DavQa6EGcWJQKi8mXTax6893tmOW

Startup Breakfast Club: Startups and Supernodes

When: 28 Nov 2019 7:00 AM - 8:45 AM

Where: Te Ōhaka - K Block, Ara Institute of Canterbury

How Long: 2 hours

SAM 7011

Coffee and Jam featuring Situate Me and Scale-Up

When: 26 Nov 2019 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Centre

How Long: 1 hour

SAM 7006

Coffee and Jam with Michael Story and Steve Moe

When: 19 Nov 2019 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Centre

How Long: 1 hour

SAM 7044

Coffee and Jam featuring neXtgen Agri and Bee Digital

When: 12 Nov 2019 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Innovation Centre

How Long: 1 hour

c6e48da2 54a2 49aa 9aaf 037b0037bc89

Coffee and Jam #319

When: 5 Nov 2019 12:30 PM - 1:30 PM

Where: Epic Innovation Campus

How Long: 1 hour

IMG 5506

Startup Breakfast Club: Building a Successful Team

When: 31 Oct 2019 7:15 AM - 8:45 AM

Where: Te Ōhaka, Kahukura Building (Ara)

How Long: 1 hour 45 minutes

Event img2

The Quantum Industrial Revolution - Christchuch

When: 23 Oct 2019 5:30 PM - 7:00 PM

Where: Te Ōhaka - Centre for Growth & Innovation Madras

How Long: 1.5 hours

cprize

C-Prize 2019 - Information Evening - Empowering New Zealand's next generation of environmental innovators

When: 22 Oct 2019 5:30 PM - 7:30 PM

Where: Te Ōhaka - Centre for Growth & Innovation

How Long: 2 Hours

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

← Back to Events