Past Events

Ministry of Awesome hosts countless training and networking events to support your pathway to entrepreneurial success. This is where Christchurch's entrepreneurial, startup, and innovation ecosystem gather.

Whether you're an early stage entrepreneur, a startup founder, or a veteran entrepreneur - you'll find inspiration, education, and connection.

Seize Your Moments

Event: Coffee and Jam 158

When: 19 Apr 2016 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Building (Cnr Manchester and Tuam St)

How Long: 1 hour

tlc zine cover

The Launch Club Workshop: SOLD OUT

When: 14 Apr 2016 5:00 PM - 7:00 PM

Where: GreenHouse (146 Lichfield Street)

How Long: 2 hours

IMG 5963

Ministry of Awesome 4th Birthday Party @ Coffee and Jam

When: 12 Apr 2016 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Building (cnr Manchester and Tuam Street)

How Long: 1 hour

GB

Event: Coffee and Jam 156

When: 5 Apr 2016 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Building (cnr Manchester and Tuam Street)

How Long: 1 hour

earthday soil

NO Coffee and Jam (US Student Visit)

When: 29 Mar 2016 12:30 PM - 1:30 PM

How Long: 1 hour

TEDxYouth

Event: Coffee and Jam 155 (Special)

When: 22 Mar 2016 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Building (cnr Manchester and Tuam Street)

How Long: 1 hour

crowdcnj

Event: Coffee and Jam 154

When: 15 Mar 2016 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Building (cnr Manchester and Tuam Street)

How Long: 1 hour

BANNER SustainabilityWorkshop

Sustainability Workshop

When: 9 Mar 2016 5:00 PM - 7:00 PM

Where: GreenHouse (146 Lichfield Street)

How Long: 2 hours

Crowdshot

Event: Coffee and Jam 153

When: 8 Mar 2016 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Building (cnr Manchester and Tuam St)

How Long: 1 hour

regina

Event: Coffee and Jam 152

When: 1 Mar 2016 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Building (cnr Manchester and Tuam St)

How Long: 1 hour

IMG 5233

CHCH Soup: Summer 2016

When: 25 Feb 2016 6:00 PM - 9:00 PM

Where: The Commons

How Long: 3 hours

global foodie

Event: Coffee and Jam 151

When: 23 Feb 2016 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Building (cnr Manchester and Tuam St)

How Long: 1 hour

Brainstorming+with+Rock+Health

Double Shot Session: Bold Women

When: 18 Feb 2016 6:00 PM - 8:00 PM

Where: XCHC (376 Wilsons Road)

How Long: 2 hours

IMG 5389

Event: Coffee and Jam 150

When: 16 Feb 2016 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Building (cnr Manchester and Tuam St)

How Long: 1 hour

CJ

Event: Coffee and Jam 149

When: 9 Feb 2016 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Building (cnr Manchester and Tuam St)

How Long: 1 hour

IMG 1272

Event: Coffee and Jam 148 Pitch Battle

When: 2 Feb 2016 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Building (cnr Manchester and Tuam St)

How Long: 1 hour

Startup Activator 2

Activator Caffeine Adventure #4

When: 28 Jan 2016 9:00 AM - 4:00 PM

Where: Kadett Cafe (371 St. Asaph Street)

How Long: 7 hours

C+J Jan19 16 3

Event: Coffee and Jam 147

When: 26 Jan 2016 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Building (cnr Manchester and Tuam St)

How Long: 1 hour

IMG 1505

Double Shot Session: Social Enterprise

When: 22 Jan 2016 5:30 PM - 7:30 PM

Where: Exchange XCHC (376 Wilsons Road)

How Long: 2 hours

IMG 3574

Event: Coffee & Jam 146

When: 19 Jan 2016 12:30 PM - 1:30 PM

Where: EPIC Building (cnr Manchester & Tuam St)

How Long: 1 hour

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

← Back to Events